Mi smo udruga koja za glavni cilj ima promicanje kvalitete života djece i mladih u Gerovu. Pod pojmom kvalitete odnosi se na kompletni društveni, kulturni i sportski život stanovnika Gerova i okolnih mjesta. Nazvali smo se „Eternus“ jer želimo taj cilj bude dugoročan.

Svake godine organizirano nekoliko druženja s kojima okupimo mještane Gerova i okolnih sela, pa čak i udaljenijih mjesta te se podružimo i odlično zabavimo !

Prvi takav događaj kroz godinu je Prvi maj. Na “Prvom maju” se družimo u organiziranoj nogometnoj utakmici između DVD vatrogasaca Gerova i okolnih mjesta koje je uvijek zabavno za pogledati, igre za djecu neizostavni su dio taj dan, a bend svira odličnu glazbu do dugo u noć. Naravno u ponoć zapalimo i krijes. 🙂

Potom u prvim vikendima osmog mjeseca organiziramo Bijeli Miš – sportski dan. Tu je prisutno mnogo sportova, odlična ogranizacija i vrhunska zabava.

A za Božić, organiziramo događaj “Zajedno na Božić” gdje nam dolazi Djed Mraz i podruži se sa djecom, okrijepimo se sa toplim čajom i kuhanim vinom uz božićnu muziku.

Organizatori – Bijeli miš – 2018. godine
Organizatori – Zajedno na Božić – 2018. godine
Organizatori – Zajedno na Božić – 2017. godine